Nina

SKY-kosmetologi Nina on opiskellut kosmetologiksi Turun Ammatti-Instituutissa. Hän on käynyt useissa alan koulutuksissa ja seuraa alan uusia kehityksiä innokkaana. Hän on Suomen Kosmetologien Yhdistyksen (SKY) jäsen. Tällä hetkellä Nina suorittaa koulutetun hierojan tutkintoa Turun Hieronta-Akateemiassa sekä jalkahoitajan tutkintoa, joka on viittä vaille valmis :-).

Kosmetologina Nina nauttii, kun saa hoidossa olevan asiakkaan rentoutumaan ja sädehtimään. Erityisesti hän on saanut runsaasti kiitosta tavastaan saada asiakas rentoutumaan ja kyvystä olla läsnä hoitotilanteessa. Nina on luonteeltaan hoidollinen kosmetologi.

Nina palvelee asiakkaitaan myös espanjaksi. Nina les atiende también en español.

Piia

Piia on Turun Ammatti-Instituutista valmistunut SKY-kosmetologi. Hän on koulutukseltaan myös parturi-kampaaja ja kokenut asiakaspalvelija. Piia on alasta kiinnostunut ja kokee sen omakseen. Hän on käynyt useissa alan koulutuksissa perusopintojensa lisäksi. Hän on Suomen Kosmetologien Yhdistyksen (SKY) jäsen.

Piia tekee hoitolassamme kaikki ripsipidennykset kosmetologihoitojen lisäksi. Piian vahvuutena ovat etenkin dekoratiiviset hoidot ja rentouttavat hieronnat.

Kosmetologin työssä Piialle tärkeintä on olla tilanteessa läsnä ja saada asiakas tuntemaan itsensä erityiseksi. Hänelle tärkeää on asiakkaan hyvinvointi.

 Aiki

Pigmentoinnin ammattilainen Aiki tekee hoitolassamme pigmentointeja. Hän on sertifioitunut Master Class pigmentoija ja on saanut oppinsa maailmanlaajuisesti tunnetuilta mestareilta.

Kulmien kestopigmentoinnissa Aiki käyttää 3D- ja Fluffy Brows karvatekniikoita sekä häivytystä. Jokaisen asiakkaan kohdalla valitaan hänen tarpeidensa mukaiset
toimenpiteet.

Aiki teenindab teid ka eesti keeles.

Diana

Kosmetologiopiskelija Diana on Pienen Kauneushuoneen uusin tulokas. Diana on suorittanut näytöt jalka- ja kasvohoidoista sekä hieronnasta. Muita hoitoja Diana tekee opiskelijatyönä. Hän opiskelee Turun Ammatti-Instituutissa ja valmistuu kosmetologiksi v. 2019.

Asiakkaat ovat hurmaantuneet Dianan herttaisuudesta. Lisäksi hän on saanut paljon kiitosta tarkasta työstään. Erityiskiitosta Diana saa lähes joka hoidon yhteydessä hempeistä käsistään ja ihanasta hieronnasta.

Diana palvelee asiakkaitaan myös venäjän kielellä.