Ihanat kasvohoidot Turussa.

Jokainen iho kaipaa hoitoa ja ripauksen ylellisyyttä!

Tullessasi kasvohoitoon sinun ei tarvitse valita itse hoitoa lukuisista vaihtoehdoista, vaan valitsemme hoidon ihosi tarpeiden ja kunnon mukaan. Kasvohoitoja suositellaan ottamaan säännöllisesti 1-2 kuukauden välein, sarjahoitona saadaan tehokkaita, pitkäaikaisia tuloksia.

Niki Newd tuorekosmetiikkahoidot

NIKI NEWD AINUTLAATUISET TUOREKOSMETIIKKAHOIDOT VAIN MEILTÄ TÄÄLLÄ TURUSSA

Pieni Kauneushuone holistiset kasvohoidot on räätälöity hoitolaamme yhteistyössä kotimaisen tuorekosmetiikkapioneerin Niki Newdin kanssa. Haluamme tarjota sinulle aivan uudenlaisen ja tehokkaan ihonhoitokokemuksen, joka toteutetaan alusta loppuun Niki Newdin ikonisilla tuorekosmetiikkatuotteilla.

Kaikki Niki Newd -tuotteet valmistetaan käsityönä Espoossa pienissä erissä ja lähetetään meille suoraan valmistumisen jälkeen. Niki Newd -tuorekosmetiikkatuotteiden valmistuksessa suositaan erittäin korkeatasoisia ja elintarvikelaatuisia raaka-aineita, jotka ovat 100 % luonnollisia, puhtaita ja täynnä aktiivisia vaikuttavia ainesosia.

Tuorekosmetiikan ideologian mukaisesti, tuotteisiin ei lisätä lisäaineita, säilöntäaineita, alkoholia tai hajusteita. Yli 50% raaka-aineista on kotimaisia ja 100% jäljitettäviä. Jokainen tuotteissa käytetty raaka-aine on pieteetillä tutkittu ja niiden valinta perustuu tieteellisten tutkimusten osoittamiin tuloksiin ihon hoitavuudessa ja ikääntymistä hidastavissa ominaisuuksissa.

Niki Newd on luonnollista luksusta ihollesi.

NIKI NEWD MAISTELUMENU 75 min 139 EUR

Täydellinen hemmotteluhoito päästä varpaisiin. Jalkakylpy rentouttaa. Kasvohoito stimuloi mikroverenkiertoa ja poistaa epäpuhtauksia ja jättää ihon sileäksi, pehmeäksi ja hehkuvaksi.

Niki Newd –hoito alkaa ylellisellä jalkakylvyllä, jossa jalkoja rentoutetaan viikinkiajan metodein valmistetulla Norjanmeren suolalla ja tuoreella sitruunalla. Rentouttavan jalkakylvyn jälkeen seuraa kokonaisvaltainen kasvohoito, jonka ensimmäinen vaihe on kasvojen puhdistus sametinpehmeällä kaurasaippuavaahdolla.

Puhdistuksen jälkeen kasvot kuoritaan hellävaraisella metsähunajakuorinnalla – suomalaisen metsähunajan entsyymit ja kasvihapot hoitavat ja kirkastavat ihoasi tehokkaasti. Hunajaan lisätään tippa tuorepuristettua sitruunaa, jonka AHA-hapot toimivat tehokkaina ihon uudistajina. Iho raikastetaan vielä kotimaisella luomukurkkueliksiirillä.

Hellävaraisen kuorinnan jälkeen valitsemme sinulle sopivimman hoitonaamion. Kaikissa naamioissa pääset nauttimaan kauran ainutlaatuisista hyödyistä. Naamion ajaksi silmiin asetellaan silmäkompressit, joihin on imeytetty sekoitus aromaattista minttuinfuusiota. Kotimaiset mintunlehdet ovat peräisin pieneltä idylliseltä keskisuomalaiselta perhetilalta. Naamion aikana hoitaja tekee sinulle rentouttavan käsihieronnan tai Chi Kung akupunktiopainannan.

Naamio viimeistellään tuoreista luomukookospähkinöistä puristetulla Niki Newd Frozen Coconut Milk -kookosmaidolla, joka kosteuttaa ihoa ja tuo ylellisen pehmeyden kasvoille. Naamion jälkeen pääset nauttimaan taivaallisesta 20 minuutin kasvojen ja kaulan lymfahieronnasta, joka aktivoi imunestekiertoa poistaen turvotusta ja tuoden upeaaa luonnollista hehkua kasvoillesi.

Niki Newd Maistelumenu -kasvohoito kruunataan räätälöimällä juuri sinun ihosi tarpeisiin sopiva voide-seerumisekoitus täynnä ihoa hoitavia ja ikääntymistä hidastavia ainesosasia.

Bon Appétit!

NIKI NEWD MAISTELUMENU 60 min 115 EUR

Elvyttää, tasapainottaa, kirkastaa ja kosteuttaa

Niki Newd kasvohoito on täydellinen tuorekosmetiikkahoito, kun haluat 100% luonnollisen, tehokkaan ja samalla rentouttavan hoidon lyhyemmässä ajassa.

Kasvot puhdistetaan pehmeällä kaurasaippuavaahdolla ja silmänympärysiho puhdistetaan ravinteikkaalla öljyseerumilla, joka jätetään vaikuttamaan iholle hoidon ajaksi.

Puhdistuksen jälkeen kasvot kuoritaan hellävaraisella metsähunajakuorinnalla – suomalaisen metsähunajan entsyymit ja kasvihapot hoitavat ja kirkastavat ihoasi. Hunajaan lisätään tippa tuorepuristettua sitruunaa, jonka AHA-hapot toimivat tehokkaina ihon uudistajina.

Hellävaraisen kuorinnan jälkeen valitsemme sinulle sopivimman hoitonaamion. Kaikissa naamioissa pääset nauttimaan kauran ainutlaatuisista hyödyistä. Naamion ajaksi silmiin asetellaan silmäkompressit, joihin on imeytetty sekoitus aromaattista minttuinfuusiota. Kotimaiset mintunlehdet ovat peräisin pieneltä idylliseltä keskisuomalaiselta perhetilalta. Naamion aikana hoitaja tekee sinulle rentouttavan käsihieronnan, joka samalla hoitaa myös kynsinauhoja,.

Niki Newd kasvohoito kruunataan kustomoimalla juuri sinun ihosi tarpeisiin sopiva voide-seerumisekoitus täynnä tuoreita, ihoa hoitavia ja ikääntymistä hidastavia ainesosasia.

Unna Nordic-kasvohoidot

Avaa aistisi ja päästä metsä lähellesi.

Luonnonmukainen Unna on aisteja hellivä metsähetken hoitolasarja, jonka pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon ovat olleet inspiraation lähteenä Unna Nordic -sarjalle. Tuotteiden laadukkaat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä.

Tuotteisiin on valittu ainoastaan luonnon tehokkaimpia raaka-aineita. Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa. Omalla tehtaalla Helsingissä valmistetuissa tuotteissa on hyödynnetty myös esimerkiksi hoitavaa ratamoa, vitamiinipitoisia metsämarjoja ja ihoa vahvistavaa kauraa.

Unna Nordic -sarja on lahja meiltä kosmetologeilta sinulle, sillä haluamme ihosi saavan parasta mahdollista hoitoa Suomen muuttuvassa ilmastossa. Lämpimästi tervetuloa Unna Nordic -hoitolaan, jossa hoidot tehdään täysin sinun ihosi tarpeiden mukaan poimituilla tuotteilla.

Matka metsään-kasvohoito 60 min 79€

Metsäelämys suomalaisella premium-luonnonkosmetiikalla. Unna Nordic -sarjassa on käytetty parhaimpia luonnon raaka-aineita ja hoito on kokonaisvaltainen ihonhoitokokemus. Hoitolamme tarjoaa sinulle rentouttavan metsämatkan ja ihollesi tehokkaan hoidon. Teemme hoidot aina räätälöidysti, ihosi tarpeen mukaan.

Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, ihon tarpeen mukaiset seerumit, hieronnan, naamion ja hoitovoiteet.

Matka metsään -kasvohoito 75 min. 89€        

Metsäelämys suomalaisella premium-luonnonkosmetiikalla. Unna Nordic -sarjassa on käytetty parhaimpia luonnon raaka-aineita ja hoito on kokonaisvaltainen ihonhoitokokemus. Hoitolamme tarjoaa sinulle rentouttavan metsämatkan ja ihollesi tehokkaan hoidon. Teemme hoidot aina räätälöidysti, ihosi tarpeen mukaan.

Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, höyryn, kuorinnan, ihon tarpeen mukaiset seerumit, hieronnan, naamion ja hoitovoiteet.

Tässä 75 min hoidossa teemme halutessasi myös ihon mekaanisen puhdistuksen.

Metsäelämys -kasvohoito 75 min. 105€

Metsäelämys-kasvohoito vie sammalmättäälle.

Unna Nordic Metsäelämys on kokonaisvaltainen, rentouttava ja ihoa hellivä kasvohoito jokaiselle ihotyypille.

Metsäelämys-kasvohoito alkaa selkähieronnalla, joka auttaa keskittymään hetkeen ja laskeutumaan hoidon tunnelmaan.

Hierova, sivelevä ja paineleva kosketus kulkee rytmikkäästi mukana koko hoidon ajan stimuloiden kehoa ja kasvoja. Hoidon kulkuun sovitettu musiikki ja tuoksumaailma auttavat irrottautumaan arjesta.

Kirkastavan kuorinnan jälkeen kasvoille kerrostetaan runsaasti kosteuttavaa hoitovettä, joka tuntuu virkistävältä pulahdukselta metsälampeen. Ihotyypin mukainen tehoseerumi imeytetään kasvoille hierovin liikkein.

Unna Nordic Metsäelämys -kasvohoito soljuu eteenpäin luonnollisesti, jännityksiä ja kireyttä hellästi lievittäen. Hoidon lopuksi kasvoille levitetään viilentävä ja rauhoittava hoitonaamio, joka tuo mieleen lempeän kallion kosketuksen. Lopuksi kädet saavat avaavan hieronnan.

Tämä hoito on sinulle, joka olet yliherkkä tuoksuille tai muuten vain haluat tuoksuttoman kasvohoidon.

Kasvohoidot nuorille

Nuorten ihonpuhdistus 60 min. 69€

Mekaaninen ihonpuhdistus.

Nuorten ihonpuhdistus timanttihiontalaitteella 60 min 69€

Tehokas ja kivuton ihonpuhdistus, joka poistaa mustapäitä ja talia, parantaa väriä, hoitaa aknea sekä kirkastaa ihoa. Voidaan tehdä myös selän alueelle.

Laitekasvohoidot

Laitehoitojen tehokkaan hoitomenetelmän ansioista kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen – tai ne voidaan unohtaa kokonaan. Paras tulos saadaan sarjahoidoilla. Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon ja suunnitellaan hoito tarpeidesi mukaan.

Neulaton täyteainehoito Infuzion system 210€ / 1 krt, 550€ / 3 kerran sarja

INFUZION® on vallankumouksellinen hoito, joka sulkee hyaluronihapon dermikseen ihohuokosten ja hikirauhasten kautta. Hyaluronihappo kuljetetaan ihoon galvaanisen iontoforeesivirran ja patentoidun hoitokärjen avulla. Tämä menetelmä poikkeaa muista mesoterapia menetelmistä, jossa käytetään hyaluronihappoa.
INFUZION® yhdistää kaksi hoitomenetelmää yhteen, mesoterapian ja injektio hoidon. Toisin sanoen menetelmä on injektio ilman neulaa. Näin ollen myös ei invasiivinen hoitomenetelmä.

Kolmen hoidon sarjalla saavutamme noin 6kk kestävän hoitotuloksen. 3 krt sarjana 550 eur.

Tämä on todellinen tehohoito aikuiselle iholle!

Kirkastava kasvohoito timanttihiontalaitteella 89€

Tehokas kuorinta, joka silottaa ryppyjä, korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia, poistaa mustapäitä ja talia, parantaa väriä, hoitaa aknea sekä kirkastaa ihoa. Hoito sisältää myös ihanan kasvohieronnan.

Kirkastava kasvohoito timanttihionta- ja mesoterapialaitteilla 95€

Hoidossa iholta kuoritaan kuollut ihosolukko pois, jonka jälkeen tehoaineet imeytetään neulattomalla mesoterapialla tehokkaasti. Hoitoon kuuluu myös terapeuttinen ultraäänitoiminto LED-väriterapialla sekä viimeistelevä, terapeuttinen ja solukanavia viilentävä CRYO/LED-väriterapia.

Täydellinen kasvohoito laitteilla 120€

Kasvot käsitellään kolmella eri CARETECH-laitteella sisältäen timanttihionnan, radiofrekvenssin ( johdetaan kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen) ja neulattoman mesoterapian (korkeataajuuselektroporaatio- sekä elektro-osmoosismenetelmä, jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihon kudoksiin). Hoitoon kuuluu myös terapeuttinen ultraäänitoiminto LED-väriterapialla sekä viimeistelevä, terapeuttinen ja solukanavia viilentävä CRYO/LED-väriterapia
Erittäin tehokas hoito ikääntyvälle/ikääntyneelle iholle.

Täydellinen kasvohoito sarjana 109€ / kerta

Hoitojen määrä tarpeen mukaan.

Mikroneulaus  kynällä 150€ / kerta

Sarjahoito 130€ / kerta

Mikroneulakynällä imeytetään ihoon tehoaineita neulaamalla. Hoidolla muodostetaan uutta kollageenia ihon syvempiin kerroksiin asti. Hoito sisältää myös mantelihappokuorinnan.

Hoito sopii erittäin hyvin

- juonteiden silottamiseen

- arpien poistoon

- supistamaan ihohuokosia

- pigmenttihäiriöihin

Sothys -kasvohoidot

Sothys, on maailmanlaajuisesti tunnettu ylellinen ammattikosmetiikkasarja, jonka legendaarinen
nimi edustaa tehokkuutta, hemmottelua ja kauneuden mielihyvää.
Sothys on ammattikosmetiikan edelläkävijä, joka on saavuttanut arvostetun asemansa panostamalla huipputason tiedetutkimukseen ja luomalla ainutlaatuisia innovaatioita.

Klassinen kasvohoito 60 min. 89€ 

Hoito tehdään ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, ampulli, klassinen kasvohieronta, naamio ja hoitovoiteet.

 

 

 

Lahjakortti kasvohoitoon!

Tilaa lahjakortti kasvohoitoon helposti verkkokauppamme kautta. Valitse haluamasi hoito ja saat lahjakortin suoraan sähköpostiisi tai noutamalla liikkeestä.