Ihanat kasvohoidot Turussa.

Jokainen iho kaipaa hoitoa ja ripauksen ylellisyyttä!

Tullessasi kasvohoitoon sinun ei tarvitse valita itse hoitoa lukuisista vaihtoehdoista, vaan valitsemme hoidon ihosi tarpeiden ja kunnon mukaan. Kasvohoitoja suositellaan ottamaan säännöllisesti 1-2 kuukauden välein, sarjahoitona saadaan tehokkaita, pitkäaikaisia tuloksia.

​KLASSISET, KÄSILLÄ TEHTÄVÄT KASVOHOIDOT

Massada Hyaluronic Acid erikoiskasvohoito 110 EUR

Kiinteyttävä, kosteuttava ja ihoa suojaava kasvohoito. Tässä hoidossa yhdistyy täydellinen rentoutuminen ja tehokkuus. Hoito sisältää mm. kiinteyttävän japanilaisen Kobido-hieronnan sekä 2 superkosteuttavaa erikoisnaamiota. Aktiivi-aineena hoidossa on hyaluronihappo.

Asiakkaan kommetti hoidon jälkeen: Ihostani tuli niin sileä ja pehmeän tuntuinen! Massadan tuoksut veivät minut eksoottisiin rantamaisemiin!

Massada Oily Skin epäpuhtaan ihon tehohoito 92 EUR

Tämän erityisesti rasvaiselle ihotyypille suunniteltu hoito tasapainottaa ja vähentää talineritystä, rauhoittaa tulehdusta ja vähentää epäpuhtauksista johtuvaa punoitusta iholla. Vaikuttavina aineina tuotteissa ovat arnika, vihreä tee, teepuuöljy ja laventeli. Aivan ihana tuoksumaailma!

Massada Global Eyes – silmänympärysihonhoito 65 EUR

Massada Global Eyes on kokonaisvaltainen hoito silmänympärysiholle ja otsalle. Hoito sopii kaikille, jotka haluavat tehokasta silmänympärysihon hoitoa jo olemassa oleviin juonteisiin tai tummiin silmänalusiin, tai niille jotka haluavat ennaltaehkäisevää hoitoa tälle herkälle alueelle. Hoito on hyvä myös heille, jotka tekevät paljon päätetyötä tai joilla on päänsärkyä ja kuivasilmäisyyttä.

Hoito kosteuttaa tehokkaasti herkkää ja ohutta silmänympärysihoa, laskee turvotusta, silottaa ryppyjä sekä virkistää väsyneitä silmiä. Vaikka hoidossa keskitytään silmänympärysihoon, hoidon jälkeen on rentoutunut fiilis koko kehossa. Hoidon voi yhdistää myös kasvohoidon yhteyteen.

Massada Men – miesten kasvohoito 89 EUR

Puhdistava ja energisoiva kasvohoito miehille. Sisältää timanttihionnan/tehokkaan kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan sekä iholle sopivan kasvonaamion. Hoito tehdään Massadan miesten tuoteilla.

Erinomainen myös lahjana!

Matka Metsään kasvohoito 60 min. 89 EUR

Avaa aistisi ja päästä metsä lähellesi.

Metsäelämys suomalaisella Premium-luonnonkosmetiikalla. Unna Nordic -sarjassa on käytetty parhaimpia luonnon raaka-aineita. Hoitolamme tarjoaa sinulle rentouttavan metsämatkan ja ihollesi tehokkaan hoidon. Teemme hoidot aina räätälöidysti, ihosi tarpeen mukaan.

Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, ihon tarpeen mukaiset seerumit, hieronnan, naamion ja hoitovoiteet.

Klassinen kasvohoito – Sothys 65 min. 92 EUR

Hoito tehdään ihotyypin mukaisilla laadukkailla Sothys tuotteilla. Alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, klassinen kasvohieronta, naamio ja hoitovoiteet.

Nuorten ihonpuhdistus 60 min. 72 EUR

Mekaaninen ihonpuhdistus.

Nuorten ihonpuhdistus timanttihiontalaitteella 60 min 72 EUR

Tehokas ja kivuton ihonpuhdistus, joka poistaa mustapäitä ja talia, parantaa väriä, hoitaa aknea sekä kirkastaa ihoa. Voidaan tehdä myös selän alueelle.

 

TÄYDELLISEEN RENTOUTUMISEEN

Niki Newd Maistelumenu 75 min. 139 EUR

Tämä holistinen kasvohoito on räätälöity hoitolaamme yhteistyössä kotimaisen tuorekosmetiikkapioneerin Niki Newdin kanssa. Maistelumenu on aivan uudenlainen ja tehokas ihonhoitokokemus, joka toteutetaan alusta loppuun Niki Newdin ikonisilla tuorekosmetiikkatuotteilla.

Täydellinen hemmotteluhoito päästä varpaisiin. Jalkakylpy rentouttaa. Kasvohoito stimuloi mikroverenkiertoa ja poistaa epäpuhtauksia ja jättää ihon sileäksi, pehmeäksi ja hehkuvaksi.

Niki Newd –hoito alkaa ylellisellä jalkakylvyllä, jossa jalkoja rentoutetaan viikinkiajan metodein valmistetulla Norjanmeren suolalla ja tuoreella sitruunalla. Rentouttavan jalkakylvyn jälkeen seuraa kokonaisvaltainen kasvohoito, jossa käytetään erittäin korkeatasoisia ja elintarvikelaatuisia Niki Newd tuotteita. Tuotteet ovat 100 % luonnollisia, puhtaita ja täynnä aktiivisia vaikuttavia ainesosia. Tuotteet eivät sisällä hajusteita, säilöintäaineita ja alkoholia.

Bon Appétit!

Metsäelämys -kasvohoito 75 min. 105 EUR

Metsäelämys-kasvohoito vie sammalmättäälle.

Unna Nordic Metsäelämys on kokonaisvaltainen, rentouttava ja ihoa hellivä kasvohoito jokaiselle ihotyypille.

Metsäelämys-kasvohoito alkaa selkähieronnalla, joka auttaa keskittymään hetkeen ja laskeutumaan hoidon tunnelmaan. Hierova, sivelevä ja paineleva kosketus kulkee rytmikkäästi mukana koko hoidon ajan stimuloiden kehoa ja kasvoja. Hoidon kulkuun sovitettu musiikki ja tuoksumaailma auttavat irrottautumaan arjesta.

Kirkastavan kuorinnan jälkeen kasvoille kerrostetaan runsaasti kosteuttavaa hoitovettä, joka tuntuu virkistävältä pulahdukselta metsälampeen. Ihotyypin mukainen tehoseerumi imeytetään kasvoille hierovin liikkein.

Unna Nordic Metsäelämys -kasvohoito soljuu eteenpäin luonnollisesti, jännityksiä ja kireyttä hellästi lievittäen. Hoidon lopuksi kasvoille levitetään viilentävä ja rauhoittava hoitonaamio, joka tuo mieleen lempeän kallion kosketuksen. Lopuksi kädet saavat avaavan hieronnan.

HAPPOHOIDOT

Derm Act happohoito 99 EUr

Derm Acten tehokas happokuorintahoito. Valitsemme käytettävän hapon ihosi mukaan.

Youth Peel happo : näkyvästi nuorekkaampi ja kirkkaampi iho

Sebu Peel happo: tasapainoinen, puhdas ja kirkas iho

Välittömiä ja näkyviä tuloksia jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen

LAITEHOIDOT

Laitehoitojen tehokkaan hoitomenetelmän ansioista kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen – tai ne voidaan unohtaa kokonaan. Paras tulos saadaan sarjahoidoilla. Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon ja suunnitellaan hoito tarpeidesi mukaan.

Neulaton täyteainehoito Infuzion system 210 EUR / 1 krt, 550 EUR / 3 kerran sarja

INFUZION® on vallankumouksellinen hoito, joka sulkee hyaluronihapon dermikseen ihohuokosten ja hikirauhasten kautta. Hyaluronihappo kuljetetaan ihoon galvaanisen iontoforeesivirran ja patentoidun hoitokärjen avulla. Tämä menetelmä poikkeaa muista mesoterapia menetelmistä, jossa käytetään hyaluronihappoa.

INFUZION® yhdistää kaksi hoitomenetelmää yhteen, mesoterapian ja injektio hoidon. Toisin sanoen menetelmä on injektio ilman neulaa. Näin ollen myös ei invasiivinen hoitomenetelmä.

Tämä on todellinen tehohoito aikuiselle iholle!

Hoito voidaan yhdistää mikroneulaukseen, jolloin tulos on vielä tehokkaampi. Lisätietoja puhelimitse 040 1902 199.

Kirkastava kasvohoito timanttihiontalaitteella 92 EUR

Tehokas kuorinta, joka poistaa mustapäitä ja talia, parantaa väriä, hoitaa aknea sekä kirkastaa ihoa. Hoito sisältää myös ihanan kasvohieronnan.

Kiinteyttävä ja juonteita hoitava laitehoito 129 EUR / 1 krt, 119 EUR / sarjana

Kasvot käsitellään kolmella eri CARETECH-laitteella sisältäen timanttihionnan, radiofrekvenssin (johdetaan kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen) ja neulattoman mesoterapian (korkeataajuuselektroporaatio- sekä elektro-osmoosismenetelmä, jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihon kudoksiin). Hoitoon kuuluu myös terapeuttinen ultraäänitoiminto LED-väriterapialla sekä viimeistelevä, terapeuttinen ja solukanavia viilentävä CRYO/LED-väriterapia

Erittäin tehokas hoito ikääntyvälle/ikääntyneelle iholle.

Mikroneulaus DERMAPEN

Mikroneulaus DermaPen kynällä kasvot       180,00 €

Mikroneulaus DermaPen kynällä kasvot 4 kerran sarja        650,00 €

Mikroneulaus DermaPen kynällä kasvot ja kaula                   210,00 €

Mikroneulaus DermaPen kynällä kasvot ja kaula 4 kerran sarja                          750,00 €

Mikroneulaus DermaPen kynällä kasvot, kaula ja kädet                                 240,00 €

Mikroneulaus DermaPen kynällä kasvot, kaula ja kädet 4 kerran sarja                          860,00 €

Dermapen 4 mikroneulausmenetelmä on patentoitu ja uusinta mikroneulaustekniikkaa. Mikroneulaushoidossa ihoon tehdään pieniä mikrokanavia, joiden kautta ihoon imeytetään aktiiviaineita 80% enemmän.

Ihon mikroneulaushoidolla voidaan hoitaa mm. seuraavia iho-ongelmia:

- veltostunut iho

- rypyt ja juonteet

- pystyjuonteet huultenympärysiholla

- pigmenttiläiskät

- couperosa, Rosacea

- laajentuneet ihohuokoset

- arvet

Laitehoitomme sisältävät konsultaatioon, jossa ihonhoidon ammattilainen analysoi ihosi

ja antaa suosituksen parhaimmasta menetelmästä.

Lahjakortti kasvohoitoon!

Tilaa lahjakortti kasvohoitoon helposti verkkokauppamme kautta. Valitse haluamasi hoito ja saat lahjakortin suoraan sähköpostiisi tai noutamalla liikkeestä.