Ihanat kasvohoidot Turussa.

Jokainen iho kaipaa hoitoa ja ripauksen ylellisyyttä!

Tullessasi kasvohoitoon sinun ei tarvitse valita itse hoitoa lukuisista vaihtoehdoista, vaan valitsemme hoidon ihosi tarpeiden ja kunnon mukaan. Kasvohoitoja suositellaan ottamaan säännöllisesti 1-2 kuukauden välein, sarjahoitona saadaan tehokkaita, pitkäaikaisia tuloksia.

Unna Nordic-kasvohoidot

Avaa aistisi ja päästä metsä lähellesi.

Luonnonmukainen Unna on aisteja hellivä metsähetken hoitolasarja, jonka pääraaka-aineet ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Metsä ja sen myönteiset vaikutukset mieleen ja kehoon ovat olleet inspiraation lähteenä Unna Nordic -sarjalle. Tuotteiden laadukkaat raaka-aineet vahvistavat ihoa ja aktivoivat sen omaa uudistumiskykyä.

Tuotteisiin on valittu ainoastaan luonnon tehokkaimpia raaka-aineita. Vastuullisesti valmistetut vegaaniset tuotteet sisältävät muun muassa antioksidanttista ja kosteuttavaa koivunmahlaa, ihoa vahvistavaa mäntyä ja virkistävää mustakuusta sekä ihon tasapainoa ylläpitävää katajaa. Omalla tehtaalla Helsingissä valmistetuissa tuotteissa on hyödynnetty myös esimerkiksi hoitavaa ratamoa, vitamiinipitoisia metsämarjoja ja ihoa vahvistavaa kauraa.

Unna Nordic -sarja on lahja meiltä kosmetologeilta sinulle, sillä haluamme ihosi saavan parasta mahdollista hoitoa Suomen muuttuvassa ilmastossa. Lämpimästi tervetuloa Unna Nordic -hoitolaan, jossa hoidot tehdään täysin sinun ihosi tarpeiden mukaan poimituilla tuotteilla.

Matka metsään-kasvohoito 60 min 75€

Metsäelämys suomalaisella premium-luonnonkosmetiikalla. Unna Nordic -sarjassa on käytetty parhaimpia luonnon raaka-aineita ja hoito on kokonaisvaltainen ihonhoitokokemus. Hoitolamme tarjoaa sinulle rentouttavan metsämatkan ja ihollesi tehokkaan hoidon. Teemme hoidot aina räätälöidysti, ihosi tarpeen mukaan.

Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, ihon tarpeen mukaiset seerumit, hieronnan, naamion ja hoitovoiteet.

Matka metsään -kasvohoito 75 min. 89€        

Metsäelämys suomalaisella premium-luonnonkosmetiikalla. Unna Nordic -sarjassa on käytetty parhaimpia luonnon raaka-aineita ja hoito on kokonaisvaltainen ihonhoitokokemus. Hoitolamme tarjoaa sinulle rentouttavan metsämatkan ja ihollesi tehokkaan hoidon. Teemme hoidot aina räätälöidysti, ihosi tarpeen mukaan.

Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, höyryn, kuorinnan, ihon tarpeen mukaiset seerumit, hieronnan, naamion ja hoitovoiteet.

Tässä 75 min hoidossa teemme halutessasi myös ihon mekaanisen puhdistuksen.

Matka metsään -kasvohoito 90 min. 105€

Metsäelämys suomalaisella premium-luonnonkosmetiikalla. Unna Nordic -sarjassa on käytetty parhaimpia luonnon raaka-aineita ja hoito on kokonaisvaltainen ihonhoitokokemus. Hoitolamme tarjoaa sinulle rentouttavan metsämatkan ja ihollesi tehokkaan hoidon. Teemme hoidot aina räätälöidysti, ihosi tarpeen mukaan.

Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, höyryn, kuorinnan, ihon tarpeen mukaiset seerumit, pitkän hieronnan, naamion ja hoitovoiteet.

Tässä 90 min hoidossa teemme halutessasi myös ihon mekaanisen puhdistuksen.

Nuorten ihonpuhdistus 60 min. 65€

Mekaaninen ihonpuhdistus.

Nuorten ihonpuhdistus timanttihiontalaitteella 60 min 69€

Tehokas ja kivuton ihonpuhdistus, joka poistaa mustapäitä ja talia, parantaa väriä, hoitaa aknea sekä kirkastaa ihoa. Voidaan tehdä myös selän alueelle.

Laitekasvohoidot

Teemme kasvohoidot käyttäen uusinta CARETECH-tekniikkaa. Laitehoidoilla pystytään vaikuttamaan mm. "harakanvarpaisiin" , silmäpusseihin, nasolabiaalipoimuihin, "hamsteripusseihin", huuliryppyihin, roikkuvaan kaulan ihoon ja yleiskiinteyttämään ihoa.

Laitehoitojen tehokkaan hoitomenetelmän ansioista kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen – tai ne voidaan unohtaa kokonaan. Paras tulos saadaan sarjahoidoilla. Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon ja suunnitellaan hoito tarpeidesi mukaan.

Kirkastava kasvohoito timanttihiontalaitteella 89€

Tehokas kuorinta, joka silottaa ryppyjä, korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia, poistaa mustapäitä ja talia, parantaa väriä, hoitaa aknea sekä kirkastaa ihoa. Hoito sisältää myös ihanan kasvohieronnan.

Kirkastava kasvohoito timanttihionta- ja mesoterapialaitteilla 95€

Hoidossa iholta kuoritaan kuollut ihosolukko pois, jonka jälkeen tehoaineet imeytetään neulattomalla mesoterapialla tehokkaasti. Hoitoon kuuluu myös terapeuttinen ultraäänitoiminto LED-väriterapialla sekä viimeistelevä, terapeuttinen ja solukanavia viilentävä CRYO/LED-väriterapia.

Täydellinen kasvohoito laitteilla 120€

Kasvot käsitellään kolmella eri CARETECH-laitteella sisältäen timanttihionnan, radiofrekvenssin ( johdetaan kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen) ja neulattoman mesoterapian (korkeataajuuselektroporaatio- sekä elektro-osmoosismenetelmä, jossa solukalvot tehdään läpäisevämmiksi ja tehoaineet kuljetetaan tehokkaasti syvälle ihon kudoksiin). Hoitoon kuuluu myös terapeuttinen ultraäänitoiminto LED-väriterapialla sekä viimeistelevä, terapeuttinen ja solukanavia viilentävä CRYO/LED-väriterapia
Erittäin tehokas hoito ikääntyvälle/ikääntyneelle iholle.

Täydellinen kasvohoito sarjana 105€ / kerta

Hoitojen määrä tarpeen mukaan.

Mikroneulaus  kynällä 150€ / kerta

Sarjahoito 130€ / kerta

Mikroneulakynällä imeytetään ihoon tehoaineita neulaamalla. Hoidolla muodostetaan uutta kollageenia ihon syvempiin kerroksiin asti. Hoito sisältää myös mantelihappokuorinnan.

Hoito sopii erittäin hyvin

- juonteiden silottamiseen

- arpien poistoon

- supistamaan ihohuokosia

- pigmenttihäiriöihin

Sothys -kasvohoidot

Sothys, on maailmanlaajuisesti tunnettu ylellinen ammattikosmetiikkasarja, jonka legendaarinen
nimi edustaa tehokkuutta, hemmottelua ja kauneuden mielihyvää.
Sothys on ammattikosmetiikan edelläkävijä, joka on saavuttanut arvostetun asemansa panostamalla huipputason tiedetutkimukseen ja luomalla ainutlaatuisia innovaatioita.

Klassinen kasvohoito 75 min. 89€ 

Hoito tehdään ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, ampulli, klassinen kasvohieronta, naamio ja hoitovoiteet.

Kiinteyttävä βP3. TRI-COMPLEX™ erikoiskasvohoito 75 min. 110€

Tehokas upea kiinteyttävä uutuushoito! Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti ikääntyneelle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan sekä kuorintanesteellä (0,5 % fytiitiinihappo ja 3,5 % glykolihappo) että kuorintapastalla (0,2 % salisyylihappo),
juonteita silottavan seerumin, liftaavan/kiinteyttävän seerumin, rentouttavan pitkän hieronnan, "Multi-Masking”: juonteita täyttävän naamion, liftaavan naamion sekä kiinteyttävän peel-off naamion ja loppuvoiteet (tasoittava seerumi (unifiant) sekä ihotyypille sopiva seerumi ja kiinteyttävä voide).

Tämä taidokkaasti suunniteltu kiinteyttävä erikoishoito tarjoaa Sothys hoitotehokkuuden,  täydellisen rentoutumisen ja
näkyvästi nuorekkaamman ihon.
Todistettu tehokkuus jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen!

Kalahari-kasvohoidot

Kalaharin autiomaa on täynnä luonnon omia rikkauksia: kasveja, kasvin sipuliosia ja juuria. Kalaharin ylellinen ekologinen tuotesarja on kehitetty kunnioittamaan luonnon monimuotoisuutta. Valmistusaineet ovat Kalaharin autiomaasta – Kalaharin meloninsiemenöljy, mineraalisuolakristallit, punainen autiomaan hiekka, Jerikon ruusu, hematiittikiviuute, apinanleipäpuuöljy ja mafuravoi.
Ainesosat ovat hyvin imeytyviä, ihoa suojaavia ja ihosoluja korjaavia, edistäen ihon terveyttä ja kuulautta. Kalaharin ihonhoitosarjan tuotteet silottavat ohuita juonteita ja elvyttävät väsyneen ihon jättäen sen pehmeäksi, kirkkaaksi ja ravituksi. Tämä ainutlaatuinen sarja sopii kaikille ihotyypeille.

Kalahari Honeybush Facial-kasvohoito 60 min 69€

Klassinen kasvohoito ihanilla Kalaharin luonnonmukaisilla tuotteilla. Sopii kaikille ihotyypeille.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, höyryn, kuorinnan, hieronnan, naamion ja hoitovoiteen.

Kalahari Phyto Compound-kasvohoito 75 min. 89€        

Täydellinen kasvohoito, jossa tehokkaat kasvipohjaiset erikoisnaamiot valitaan ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaan yksilöllisesti.

Hoito sisältää pintapuhdistuksen, höyryn, kuorinnan, Kalahari-hieronnan, erikoisnaamion, seerumin  ja loppuvoiteet. Hoidossa käsitellään kasvojen akupisteet. Hoidon jälkeen ihosta tulee silkinpehmeä ja erittäin kosteutettu. Sopii kaikille ihotyypeille.

Afrikan taikaa - Kalahari Baobab C-vitamiinihoito 80 min. 91€

100% orgaaninen ja antioksidanttinen Baobab-kasvihappohoito, joka kirkastaa, kiinteyttää ja eheyttää ihoa. Lisäksi ihosta tulee ihanan pehmeä.

Hoto sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, Baobab-hedelmähapon, naamio, seerumin ja loppuvoiteet.

Lahjakortti kasvohoitoon!

Tilaa lahjakortti kasvohoitoon helposti verkkokauppamme kautta. Valitse haluamasi hoito ja saat lahjakortin suoraan sähköpostiisi tai noutamalla liikkeestä.