Nina

Olen Pienen Kauneushuoneen omistaja SKY-kosmetologi, jalkahoitaja ja lymfahieroja Nina.

Nautin, kun saan hoidossa olevan asiakkaani rentoutumaan ja sädehtimään. Olenkin saanut runsaasti kiitosta kyvystäni olla läsnä hoitotilanteessa.
Vahvuuksiani ovat erityisesti kasvo- ja jalkahoidot, sokeroinnit sekä lymfahieronta.
Palvelen teitä halutessanne myös espanjan ja englannin kielillä.

Olen ammatiltani myös sisustussuunnittelija. Rakastankin sisustamista ja hoitolastani olen halunnut tehdä pienen kauneushuoneen, jossa on rauhallinen, kodikas tunnelma ja ennen kaikkea hyvä Feng Shui.

Lämpimästi tervetuloa hoitolaani!

 

Diana

Olen valmistunut kosmetologiksi Turun Ammatti-Instituutista. Kosmetologin tutkinnon lisäksi olen suorittanut Koulutetun hierojan tutkinnon Turun Hierojakoulussa TYA, erikoisalana urheiluhieronta.

Olen saanut paljon kiitosta tarkasta työstäni, lisäksi erityiskiitosta minulle annetaan usein hempeistä käsistäni ja ihanasta hieronnasta.

Minulle työssäni on tärkeintä olla tilanteessa läsnä ja saada asiakas tuntemaan itsensä erityiseksi ja hyvinvoivaksi. Vahvuuksiani ovat ehdottomasti sekä rentouttavat hieronnat, lihashieronnat että kasvohoidot.

Lämpimästi tervetuloa hoitoihini!

Roosa

Olen toiminut jo useamman vuoden kosmetologina Pienessä Kauneushuonessa. Olen myös opiskellut kosmetologiksi Turun Ammatti-Instituutissa. Valmistumiseni jälkeen olen suorittanut koulutuksia myös kynsien maailmassa.

Rakastan pientä piperrystä. Etenkin kestolaukkaukset ja kestotaivutukset ovatkin mieluisimpia hoitojani. Teen mielelläni myös kasvohoitoja, joissa toivon saavani  asiakkaani täydellisesti rentoutumaan.

Armeijan suoritin lukio-opintojeni jälkeen edeten kersantiksi. Asiakkaat ovatkin nimenneet minut Kersantti-Roosaksi 🙂

Haluan toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi hoitoihini Pieneen Kauneushuoneeseen.