Nina, yrittäjä, SKY kosmetologi, jalkahoitaja AT

SKY-kosmetologi Nina on opiskellut kosmetologiksi Turun Ammatti-Instituutissa. Hän on käynyt useissa alan koulutuksissa ja seuraa alan uusia kehityksiä innokkaana. Hän on Suomen Kosmetologien Yhdistyksen (SKY) jäsen.

Nina on suorittanut myös jalkahoidon ammattitutkinnon. Tällä hetkellä Nina suorittaa hieronnan erikoisammattitutkintoa erikoistuen lymfahierontaan WinNovan ammatillisessa oppilaitoksessa.

Kosmetologina Nina nauttii, kun saa hoidossa olevan asiakkaan rentoutumaan ja sädehtimään. Erityisesti hän on saanut runsaasti kiitosta tavastaan saada asiakas rentoutumaan ja kyvystä olla läsnä hoitotilanteessa. Nina on luonteeltaan hoidollinen kosmetologi.

Nina palvelee asiakkaitaan myös espanjaksi. Nina les atiende también en español.

Diana, SKY-kosmetologi, Koulutettu hieroja

Kosmetologi ja koulutettu hierojamme Diana on myös Turun Ammatti-Instituutin kasvatteja ja valmistunut kosmetologiksi v. 2019. Kosmetologin tutkinnon ohella Diana on suorittanut myös Koulutetun hierojan tutkinnon Turun Hierojakoulussa TYA, erikoisalanaan urheiluhieronta.

Asiakkaat ovat hurmaantuneet Dianan herttaisuudesta. Lisäksi hän on saanut paljon kiitosta tarkasta työstään. Erityiskiitosta Diana saa lähes joka hoidon yhteydessä hempeistä käsistään ja ihanasta hieronnasta.

Kosmetologin työssä Dianalle tärkeintä on olla tilanteessa läsnä ja saada asiakas tuntemaan itsensä erityiseksi. Hänelle tärkeää on asiakkaan hyvinvointi. Hierojana Diana pyrkii paneutumaan potilaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin sekä kipujen juurisyyn hoitoon.

Diana palvelee asiakkaitaan myös venäjän kielellä.

 Aiki, pigmentoinnin mestaritutkinto

Pigmentoinnin ammattilainen Aiki tekee hoitolassamme pigmentointeja. Hän on sertifioitunut Master Class pigmentoija ja on saanut oppinsa maailmanlaajuisesti tunnetuilta mestareilta.

Kulmien kestopigmentoinnissa Aiki käyttää 3D- ja Fluffy Brows karvatekniikoita sekä häivytystä. Jokaisen asiakkaan kohdalla valitaan hänen tarpeidensa mukaiset
toimenpiteet.

Aiki teenindab teid ka eesti keeles.