Nina

Olen Pienen Kauneushuoneen omistaja SKY-kosmetologi, jalkahoitaja ja lymfahieroja Nina.

Nautin, kun saan hoidossa olevan asiakkaani rentoutumaan ja sädehtimään. Olenkin saanut runsaasti kiitosta kyvystäni olla läsnä hoitotilanteessa.
Vahvuuksiani ovat erityisesti kasvo- ja jalkahoidot, sokeroinnit sekä lymfahieronta.
Palvelen teitä halutessanne myös espanjan ja englannin kielillä.

Rakastan myös sisustamista ja olenkin halunnut tehdä hoitolastani pienen kauneushuoneen, jossa on rauhallinen ja kodikas tunnelma.

Lämpimästi tervetuloa hoitolaani!

 

Roosa

Toimin Pienen Kauneushuoneen salonkimanagerina. Vastaan hoitolan käytännön päivittäisistä toiminnoista ja toimin opiskelijoiden työelämäkouluttajana ja näyttöarvioijana. Olen valmistunut kosmetologiksi Turun ammatti-instituutista. Olen myös suorittanut kynsiteknikon tutkinnon.

Rakastan pientä piperrystä. Etenkin rakennekynnet, kestolaukkaukset ja kestotaivutukset ovatkin mieluisimpia hoitojani. Teen mielelläni myös kasvohoitoja, joissa toivon saavani  asiakkaani täydellisesti rentoutumaan.

Armeijan suoritin lukio-opintojeni jälkeen edeten kersantiksi. Asiakkaat ovatkin nimenneet minut Kersantti-Roosaksi 🙂

Haluan toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi hoitoihini Pieneen Kauneushuoneeseen.

Diana

Olen valmistunut kosmetologiksi myös Turun Ammatti-Instituutista. Kosmetologin tutkinnon lisäksi olen suorittanut Koulutetun hierojan tutkinnon Turun Hierojakoulussa TYA, erikoisalana urheiluhieronta.

Olen saanut paljon kiitosta tarkasta työstäni, lisäksi erityiskiitosta minulle annetaan usein hempeistä käsistäni ja ihanasta hieronnasta.

Minulle työssäni on tärkeintä olla tilanteessa läsnä ja saada asiakas tuntemaan itsensä erityiseksi ja hyvinvoivaksi. Vahvuuksiani ovat ehdottomasti sekä rentouttavat hieronnat, lihashieronnat että kasvohoidot.

Lämpimästi tervetuloa hoitoihini!